Karajinan Laut Tina Kulit Kerang

By : dhe27 - LibMagz, 2016-08-26 19:12:22+07

AT 034....JPGKarajinan laut tina kulit kerang nyaeta salah sahiji kerajinan anu cekap dipikawanoh, seueur anu mimiti terjun kanggo ngamangpaatkeun kulit kerang. Margi saking lobana kulit kerang anu terdampar kitu wae di pasisir pantai, ngajadikeunna limbah anu notabenna teu kapake. Anging, malahan eta teh barobah ku ayana salah kerajinan kerang. Wedal na kanggo ngamangpaatkeun kulit kerang supaya janten barang anu langkung kapake, sae tur nilaina jualna luhur, Para pangrajin ngokolakeun kulit kerang anu terdapar di pasisir panati supaya teu jadi limbah anu numpuk.

Bahan-bahan ti laut sepertos kulit kerang tiasa dijadikeun sagala rupa macem kerajinan,sepertos kongkorong, geulang, bingkai eunteung, bingkai poto,lampu rias sarta sanes sajabana. Kadudukan ti perhiasan ieu teh kanggo penghias ruangan (tatamu, kamar, ruangan kelawargi atawa hotel). Kerajinan kenging laut kasebat oge tiasa dipake minangka kado istimewa kanggo rerencangan atawa minangka cenderamata. Karajinan-karajinan kasebat didamel ku panangan-panangan ahli ti para pangrajin ku kituna tingkat kerapian sarta kualitasna atos terjamin.

Produk kerajinan kenging laut ti kulit kerang cekap sensitip utamana kanggo eunteung rias margi barang kasebat gampil peupeus. Ku margi eta pisan palaku bisnis merlukeun strategi husus dina pengemasan produk kanggo ngajagi kaayaan barang supados angger aman sarta beleger dugi ka tempat tujuan. Perkawis eta ngemut kalolobaan konsumen kanggo kerajinan kenging laut ieu teh turis mancanagara.

AAR 030..JPG

IMG_5589.jpg

AT 018.jpg

AT 37.._resize.JPG

6.jpg

ATT 033.jpg

IMG_9612.JPG

 

#karajinan laut tina kulit kerang #cindramata tina kulit kerang #kerang laut #cindramata #lampu tidur unik #kerang unik #hiasan unik
3 years ago, by dhe27
Category : OPINI DAN ARTIKEL, PERNIK, SENI BUDAYA, PENDIDIKAN, KESEHATAN

Artikel/Berita Terkait :

Kontak Informasi LibMagz.com

Redaksi : info[at]libmagz.com
Follow Us :