SENI BUDAYA | SENI BUDAYA

AGUS dengan KEGILAAN BERKARYA (INSANE ART)
views | 3 years ago, by : rere
Pasti pada tau dong apa itu lukisan ? That’s right, banyak orang bilang kalo lukisan itu ada di berbagai media (kanvas, kaca, dll) Tapi disini bukan mau ngebahas itu, yaitu..   A R T W O R K   yang biasanya sketsa sama linking ...
Suku Kajang AmmaToa Salah Satu Suku yang Ditakuti di Dunia Karena Ilmu Sihirnya
views | 3 years ago, by : ayp
Libmagz.com - Hai sobat libmagz, kali ini kita akan membahas mengenai salah satu suku yang terkenal akan kesaktian ilmu sihirnya, mungkin lebih enak kita sebut ilmu gaib aja kali ya. Suku kajang ini konon katanya merupaka salah satu suku ...
Siapa Corvus Java ?
views | 3 years ago, by : rere
Yup, Corvus Java bukan siapa-siapa mereka Cuma sekumpulan pemuda yang punya hoby bermusik (bahasa kerennya nge-Band) dari Cirebon yang ber Genre Speed dan Power metal di kelola oleh William Budi (Weebee) dengan personil Oyif  ( Tukang Teriak) Eddy (Lead ...
WISATA RELIGI SARTA ALAM PATILASAN PRABU SILIWANGI
views | 3 years ago, by : dhe27
Objek wisata ieu manawi atos henteu sejen deui. Nya objek wisata patilasan Prabu Siliwangi menyajikan objek wisata anu pepek,ti wisata budaya,wisata alam sarta wisata cai. Objek Wisata Patilasan Prabu Siliwangi berjarak +- 19 KM ti pusat Dayeuh Majalengka,atawa aya di ...
Wisata Kebun Teh Majalengka
views | 3 years ago, by : dhe27
Perkebunan teh di Majalengka rupina henteu ngan aya di Cipasung Lemahsugih nanging oge aya di lamping Gunung Ciremai benerna di Sadarehe. Sadarehe saleresna ngagaduhan potensi alam istimewa,saprak jaman pangjajahan,Gegeden pangusaha Belanda kapungkur sumawonten ngadegkeun sagala rupa macem perkebunan di ...
Karajinan Laut Tina Kulit Kerang
views | 3 years ago, by : dhe27
Karajinan laut tina kulit kerang nyaeta salah sahiji kerajinan anu cekap dipikawanoh, seueur anu mimiti terjun kanggo ngamangpaatkeun kulit kerang. Margi saking lobana kulit kerang anu terdampar kitu wae di pasisir pantai, ngajadikeunna limbah anu notabenna teu kapake. Anging, ...
Kaulinan barudak Jaman Baheula
views | 3 years ago, by : dhe27
Masih pada inget jeung kaulinan jaman baheula ?? Mangsa alit moal kantos balik deui. Dimasa waktu alit kapungkur utamana anu kalahiran taun 90an kebawah tangtos emut keneh jeung sababaraha rupi kaulinan jaman tiheula sarta kaulinan anu barobah kaayaan kaseneng dina ...
Panorama Pasir Ciinjuk Jeung Tangkal Jomlo
views | 3 years ago, by : dhe27
Seueur tempat di Majalengka anu nyayagikeun panorama alam, contona Gunung Panten, Cibuluh atawa Cikebo, anging eta kanggo ningali panorama kawasan Majalengka bagieun tengah, kumaha kanggo kawasan anu sanes? Panorama Ciinjuk tiasa janten alternatif lianna. Pasir ciinjuk sarta Tangkal Jomblo saleresna ...
Situs Batu Panjang Jahim
views | 3 years ago, by : dhe27
Situs batu panjang jahim nyaeta situs paninggalan jaman megalitikum anu diperkiraken nyaris sarua jeung situs Gunung Padang anu aya di Cianjur. Situs batu panjang jahim minim informasi jeung can aya penelitian anu jauh. Boh ti pakar arteolog, purbakala, budayawan, ...