OLAH RAGA | OLAH RAGA

Sabina Altynbekova Mojang geulis atlet bal voli
views | 3 years ago, by : dhe27
pewartaekbis.com Sabina Altynbekova wedal di Kazakhstan 5 Nopember 1996 nyaeta atlet bal voli kawit Kazakhstan. Sabina nyaeta anak cikal ti dua duduluran. meski anom keneh, Sabina angken ngawasa tilu nalika, nyaeta Kazakhstan, Inggris sarta Rusia. Mojang geulis ieu ngabogaan luhur awak ...
Laga Super Big Match Minggu Ka 19 TSC Sriwijaya FC VS Persib Bandung
views | 3 years ago, by : dhe27
laga super big match bade tersaji ahir minggu ieu atanapi sore ieu antawis Sriwijaya FC anu bade nyobi pangabisa Persib Bandung di Jakabaring dina lanjutan minggu ka 19 Indonesia Soccer Championship. saptu 10 September 2016 live di SCTV mimiti ...